Kjo është ndër fotot më të rralla në botë. Përveç se habitesh kur e sheh, frymëzohesh nga forca që përcjell ajo.
Njihuni me pemën e rrallë e cila ka pushtuar rrjetin. Edhe pse është shkulur nga rrënja dhe është rrëzuar gjen forcë dhe lulëzon.