Ja kush e ka realizuar foton më të famshme në botë!

“Bliss” është fotografia më e famshme në botë, të cilën e kemi parë të gjithë përdoruesit e kompjuterit duke qenë se ajo u ble dhe u përdor nga Microsoft.

Por a e dini se kush e ka shkrepur peizazhin ku shihet një kodër e gjelbër?

Fotografinë e ka realizuar fotografi Charles O’Rear.

Ai fillimisht e kishte dërguar këtë fotografi në Corbis në vitin 1996 dhe më pas Microsoft kishte blerë të drejtat e fotografisë në vitin 2000.

Tashmë fotografi është 78 vjeçar dhe ndihet i lumtur me famën që i ka dhënë kjo fotografi.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al