Sipas IGJEUM (Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit është një njësi kombëtare kërkimore) lista e pasgoditjeve të tërmetit nga mesnata e deri tani është si më poshtë, ku më e larta si goditje ka qenë 2.8 ballë në ora 06.17 (në mëngjez herët). Dhe të gjitha pas goditjet për datën e sotme shtrihen nga deti Adriatik, Durrës deri në Vorë.

Data: 14/12/2019
Ora: 14:51:41
M=2.2
Place: 6 km V, Kepi i Rodonit
41.63° N, 19.48° E
Thellësia: 12 KM

Data: 14/12/2019
Ora: 13:31:21
M=2.5
Place: 1.7 km VL Marikaj, Vore
41.39° N, 19.63° E
Thellësia: 26 KM

Data: 14/12/2019
Ora: 07:56:43
M=2.6
Place: 1 km JP Jube, Durres
41.42° N, 19.5° E
Thellësia: 15 KM

Data: 14/12/2019
Ora: 06:17:12
M=2.8
Place: Kepi i Rodonit
41.58° N, 19.46° E
Thellësia: 3 KM

Data: 14/12/2019
Ora: 06:11:35
M=2.4
Place: Deti Adriatik
41.59° N, 19.46° E
Thellësia: 7 KM

Data: 14/12/2019
Ora: 03:55:51
M=2.7
Place: Deti Adriatik
41.42° N, 19.47° E
Thellësia: 11 KM