Kandidati Shezai Rrokaj takime me banorë të Orikumit, Radhimës, Tragjasit dhe Dukatit / “LSI është një shans për ta, një shans për të gjithë”

Kandidati i LSI-së që kryeson listën e Vlorës, Shezai Rrokaj së bashku me Enadën, kryetaren e LRI-së në Vlorë, me kandidatët për deputetë të LSI-së dhe të rinj të Orikumit kanë realizuar sot takime me banorë të Orikumit, Radhimës, Tragjasit dhe Dukatit. Ata kanë biseduar me ta për problematikat dhe zgjidhjet e mundshme, si dhe morën mbështetjen e tyre për LSI-në.
“LSI është një shans për ta, një shans për të gjithë”, shkruan Rrokaj në facebook.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al