Deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Nora Malaj ka uruar me anë të një statusi në rrjetin social Facebook nënën e saj me rastin e 75- vjetorit të lindjes.

Malaj ka vijuar postimin, teksa shkruan se falenderoj Zotin çdo ditë që ti ekziston dhe je pjesë e rëndësishme e jetës sonē! Ta gëzosh ketë përvjetor o e mira ime , nëna Vita, mami im i shtrenjtë! Gëzuar!!!

“Nëna është personi i vetëm në botë që të do para se të të shohë”. Një urim special për ty!!!!!! Ditë sot dua ta nis ke një urim special për ty e shtrenjta Nëna ime! Asnjë fjalë nuk e ka vlerën dhe forcën e dashurisë dhe falenderimit për atë që ndjej sot për ty , o Nena ime e shtrenjtë , në ketë ditë speciale të 75- vjetorit tënd. Ti ke qenë dhe je njeriu më special në vetën time. Je ti që më dhurove jetën , më ndihmove të rritem , më mēsove se cdo të thote të sfidosh vështirësitë e jetës! Je ti që mē mësove sesi të dua dhe sesi të bëj sa më mirë rolin tim si vaizë, nënë, grua , nuse dhe tani edhe gjyshe dhe me dashurinë e mirësinë tënde , ti më mësove se jeta ështe nje e duhet jetuar me dinjitet! Faleminderit e mira dhe e pac vetëm mirësi e dashuri në vitet që do të vijnë. Ti je dhe do të mbetesh modeli dhe dashuria më e veçantë në jetën time! Falenderoj Zotin çdo ditë që ti ekzison dhe je pjesë e rëndësishme e jetës sonē! Ta gëzosh ketë pervjetor o e mira ime , nëna Vita, mami im i shtrenjtë! Gëzuar!!! 💯💯💐💐💐💯💯❤️❤️😘😘😘