Kejdi Mehemtaj: LSI ka një plan konkret për të ndihmuar gratë sipërmarrëse dhe ato kryefamiljare

Nënkryetarja e LSI-së, Kejdi Mehmetaj gjatë një takimi që pati sot me gratë dhe vajzat e njësisë administrative 5 theksoi se LSI ka një plan konkret për të ndihmuar gratë sipërmarrëse dhe ato kryefamiljare dhe se LSI ofron një shans për gruan, si rrjedhojë edhe për familjen.

 

Statusi i plotë:
Ishte kënaqësi të takoja gratë dhe vajzat e njësisë administrative 5 në Tiranë. 👩

Jola dhe koleget e saj na dhuruan energji dhe na bënë të kuptonim se kur e dëshiron diçka, mundesh ta arrish. LSI ka një plan konkret për të ndihmuar gratë sipërmarrëse dhe ato kryefamiljare.
Sepse një shans për gruan është një shans për familjen! 👨‍👩‍👧‍👦

#NjëShansPërGruan
#NjëShansPërTëGjithë

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al