Kejdi Mehmetaj: “LSI dhe LRI punojnë për një program gjithëpërfshirës, arsim më të mirë, vende pune të mirëpaguara. LSI mendon për të rinjtë”

Nënkryetarja e LSI, Kejdi Mehmetaj ka qenë sot pjesë e takimeve me të rinjtë dhe me kryetarin e LSI së njësisë numër 4 në Tiranë. Gjatë bashkëbisedimit me të rinjt ajo nënvizoi faktin se LSI është përkushtuar për ti dhënë mundësitë e duhura të rinjve, si brenda dhe jashtë politikës.

“LSI dhe LRI po punojnë për një program gjithëpërfshirës, për një arsim më të mirë, për vende pune të mirëpaguara. LSI mendon për të rinjtë”, është shprehur ajo.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al