Kejdi Mehmetaj: Politika duhet të mësojë të dëgjojë përpara se të flasë

Nënkryetarja e LSI, Kejdi Mehmetaj ka zhvilluar takime me banorët e zemrës së Tiranës, Njësisë Administrative nr.10.
Gjatë fjalës së mbajtur deputetja u shpreh se politika duhet të mësojë të dëgjojë përpara se të flasë.
“Ndihem mirë që për këto katër vite kam punuar me ta dhe për mbështetjen e pakursyer që na japin çdo ditë. LSI është një shans për të gjithë!”,ka vijuar Mehmetaj.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al