Ish deputetja e LSI-së, Floida Kërpaçi ka reaguar me anë të një statusi në rrjetin social facebook pas publikimit të raportit nga Departamenti Amerikan i Shtetit, sesi zgjedhjet e 2017 ishin: SHITBLERJE VOTASH DHE PRESION!

Statusi i plotë:

Departamenti Amerikan i Shtetit rrëzon propagandën e Qeverisë!

Amerika, në këtë raport tregon qartë sesi zgjedhjet e 2017 ishin: SHITBLERJE VOTASH DHE PRESION!

Në Raportin e DASH tregohet qartë për:
-Shitblerjen e votave në 2017
-Korrupsioni në të gjjtha nivelet e qeverisjes
-Pandëshkueshmërinë e qeveritarëve që shkelin ligjin.
-Shtypja e mendimit të lirë dhe censurimi i mediave.

Zëri i Amerikës, Departamenti i Shtetit, qartazi në kundërshtim me propagandën e qeverisë ilegjitime që po mjeron Shqiptarët.

Largimi i qeverisë ilegjitime,është shpëtimi i demokracisë dhe hap rrugën e Shqipërisë drejt Bashkimit Evropian.

Ju ftoj të lexoni raportin e DASH↩️

http://www.state.gov/…/r…/hrrpt/humanrightsreport/index.htm…