Pavarësisht nëse janë të pasur apo të varfër, të bardhë apo të zinj, fëmijët në thjeshtësinë e tyre gjithmonë gjejnë një mënyrë për t’u argëtuar dhe për të luajtur.

Imagjinata dhe fantazia e tyre u morën nga fotografë të talentuar që i bënë këto momente gëzimi unike.

Këto foto të bukura na bëjnë të mendojmë se po i kushtojmë shumë pak kohë shijimit të jetës, ndërsa sot shoqëria jonë perëndimore është e përmbytur me teknologji dhe fëmijët po humbin kontaktin me natyrën.

Përfshiheni dhe ju për disa moment në botën e tyre të bukur përmes këtyre fotove që noa.al sjell vetëm për ju.