Këto shenja tregojnë se keni mungesë të theksuar të vitaminës D

Një nga detajet që nuk duhet të neglizhojmë lidhur me shëndetin e trupit tonë, është mungesa e vitaminës D. Rreth 50% e popullsisë në nivel botëror, rrezikon seriozisht nga mungesa e kësaj vitamine.

Mungesa e vitaminës D sjell një sërë pasojash për shëndetin, si atë fizik edhe mendor..

Kësisoj këshillohet të konsumohet peshk salmon, vezë, mëlçi, perime jeshile dhe mish i kuq, të gjitha këto ushqime rrisin nivelin e vitaminës D.

Mungesa e vitaminës D, shkakton edhe dhimbje kronike koke dhe luhatje humori.

Gjithashtu kjo vitaminë përgjysmohet, në rast se qëndrohet gjatë në ambiente të mbyllura.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al