Një tjetër javë me pengesa dhe sfida duhet të përballohet nga disa shenja të zodiakut. 3 shkurti do të jetë java më e keqe për Dashin, Gaforren dhe Bricjapin.

Gjithçka ka të bëjë me planetet që po ushtrojnë pak më shumë presion mbi këto shenja të zodiakut sesa zakonisht. Presioni është i përafërt, por mund të shndërrojë një gur në një diamant, kështu që nuk duhet të shqetësoheni.

Mësoni çfarë do të ndodhë me këto tre shenja këtë javë.

Demi: Juve ju pëlqen të qëndroni komodë në shtëpi, por këtë periudhë mund të ndiheni më të  vetmuar. Ju jeni duke mësuar se si të kënaqeni me veten tuaj, të fusni zërin tuaj të brendshëm dhe të kënaqeni edhe me humbjen pasi është pjesë e jetës. Ju meritoni të pushoni, kështu që mund të ndjeni nevojë për të anuluar ose shtyrë planet tuaja. Madje, kjo është java që duhet ta bëni. Mirëqenia shpirtërore duhet të vijë gjithmonë e para, kështu që dëgjoni ato që ju thotë shpirti juaj.

Gaforrja: Të gjithë mbështeten në disa fjalë ngushëllimi të caktuara emocionale dhe fizike ndërsa luftojnë gjatë ditës. Ju nuk bëni përjashtim. Është njerëzore që të kërkoni rehati. Sidoqoftë, mashtrimi nuk duhet të lejojë që dëshira juaj për rehati të errësojë nevojën tuaj për rritje. Mund të jetë koha për të hequr dorë nga komoditetet që ju keni tejkaluar. Vetëm se ndiheni të sigurt nuk do të thotë se do t’ju sjellë ndonjëherë përmbushjen që ju po kërkoni.

Bricjapi: Mund ta kuptoni se është koha për të vazhduar nga e kaluara, por ju e dini që ka mbaruar. Pse vazhdon të ngjitesh pas të kaluarës? Në të gjithë seriozitetin, ju jeni shenja zodiake e ambicies, ecurisë përpara dhe kënaqësisë së vonuar. Ju jeni personi i fundit që keni mbetur në një anije që fundoset dhe i pari që noton gjatë për në breg. Pse këtë herë është ndryshe? Ju e dini se në kokën tuaj është koha për të lëvizur nga çfarëdo që të jetë kjo, por ju mund të keni frikë se do të përfundoni duke e humbur atë. Gjëja më interesante është, kur të shihni atë që ju pret në të ardhmen, nuk do të shikoni kurrë më mbrapa.