Rolls Royce ka bërë një koncept të makinës së vitit 2035.

Kjo është makina e së ardhmes, dhe e ardhmja do të jetë e gjitha për luks dhe kjo makinë e vërteton këtë.

Në të makinat e së ardhmes në vend që të përkuleni për t’i lënë bagazhet prapa makinës, tani ofrohet një mundësi më e mirë dhe më e thjeshtë

Madje, makina vjen edhe me bagazhet e veta ku mund t’i lini anash makinës super luksoze.