Klajda Gjosha: “LSI ka qenë dhe do të mbetet një shans për çdo të ri, çdo të re, çdo nënë, çdo grua dhe çdo familje shqiptare”

Klajda Gjosha kryeson listën e kandidatëve për deputetë të LSI-së për qarkun e Tiranës. Ajo sot pas shpalljes së kandidaturave falenderon lir Metën për besimin e tij ndaj saj dhe gjithë të rinjve të tjerë.

“Është shumë pak të falenderoj sot përmes fjalëve Ilir Meten për besimin që më ka dhenë mua personalisht dhe gjithë të rinjve. Ky besim do të thotë përgjegjësi, respekt dhe mirënjohje pafund. LSI ka qenë dhe do të mbetet një shans për çdo të ri, çdo të re, çdo nënë, çdo grua dhe çdo familje shqiptare. LSI vijon të rritet çdo sekond falë punës plot përkushtim të gjithë përfaqësuesve tanë, për një Shqipëri më të mirë, me stabilitet dhe me standarte europiane”

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al