Klajda Gjosha në Komisionin e Integrimit: Ky është momenti ku rezultatet dhe diplomacia duhet të shkrihen në një.

Deputetja e LSI-së, Klajda Gjosha në  Komisionin e Integrimit është shprehur se procesi i integrimit kërkon administratë funksionale dhe kapacitete njerëzore. Gjithashtu Gjosha ka thënë se shkrirja e ministrive ka shkatërruar koordinimin e procesit të integrimit dhe ka bllokuar shërbimin ndaj qytetarëve

Më poshtë deklarata e plotë:

Ky është momenti ku rezultatet dhe diplomacia duhet të shkrihen në një. Fatkeqësisht qas ja ndaj vendeve anetare është e papranueshme dhe nuk lehtëson procesin e vendimarrjes pozitive. Ky moment kërkon seriozitet dhe maturi dhe jo arrogancë. 2) Shpresoj që qeveria ta lexoj raportin në cdo faqe dhe të filloj analizën e thellë 3) Procesi i integrimit kërkon administratë funksionale dhe kapacitete njerezore. Shkrirja e ministrive ka shkatërruar koordinimin e procesit të integrimit dhe ka bllokuar shërbimin ndaj qytetarëve

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al