Klajda Gjosha në Komisionin e Integrimit: Reforma në Administratë nuk bëhet me inate personale dhe partiake

Deputetja e LSI, Klajda Gjosha në Komisionin e Integrimit në seancën degjimore me zv.kryeministren Senida Mesi është shprehur se reforma në administratë nuk bëhet me inate personale dhe se largimi i qindra punonjësve nuk mund të bëhet me një të rënë të lapsit.

Lajmi i plotë:

Klajda Gjosha në Komisionin e Integrimit në seancën dëgjimore me Senida Mesin për administratën publike:

1) Reforma në Administratë nuk bëhet me inate personale dhe partiake

2) Reforma në administratë nuk është shkrirja me një të rënë të lapsit dhe largimi nga puna i qindra punonjësve

3) 30% e kontratave të punës janë të paligjshme, me emërim të drejtëpërdrejtë nga titullari dhe pa konkurs

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al