Klajda Gjosha: “Shkoza meriton një shans të ri zhvillimi”.

Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha dhe Kryetar i LSI Tiranë, Endrit Braimllari zhvilluan një takim me banorët e Shkozës. Gjatë takimit u vu theksi te problematikat që shqetësojnë banorët e kësaj zone, duke filluar nga papunësia në nivele alarmante e grave dhe vajzave, deri tek ndotja dhe infrastruktura e munguar. Duke u ndalur te plani i LSI për zhvillimin e kësaj zone, Ministrja Gjosha tha se: Shkoza meriton një shans të ri zhvillimi.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

 

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al