Klajda Gjosha: “Të rinjtë e tashmja dhe e ardhmja, politika të veprojë me shpejtësi për të kapur ritmin e tyre”

Klajda Gjosha 1Ministrja e Integrimit Europian znj. ‪#‎Klajda_Gjosha‬ mori pjesë në konferencën “Një e ardhme më e mirë për Rininë në Ballkanin Perëndimor” e cila u zhvillua në Bruksel. Kjo konferencë u organizua nga Eurodeputetët, znj. Tanja Fajon dhe z. Franc Bogovič.
Ministrja Gjosha: “Të rinjtë e tashmja dhe e ardhmja, politika të veprojë me shpejtësi për të kapur ritmin e tyre. Mbështetje sa më shumë për të rinjtë, vendet e Ballkanit Perëndimor të jenë bashkë dhe më pranë BE.”

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al