Klevi Pojana: Historia do të tregojë se të rinjtë pavarësisht cdo gjëje do ta ruajnë tokën dhe gjuhën e bukur shqipe sepse më e fortë se cdo vështirësi tek ta qëndron dashuria për të ardhmen dhe Shqipërinë!

Nënkryetari i LRI, njëkohësisht anëtar i Kryesisë së LSI, Klevi Pojana ka reaguar me anë të një statusi në Facebook për ditën e rinisë. Pojana është shprehur se të rinjtë pavarësisht cdo gjëje do ta ruajnë tokën dhe gjuhën e bukur shqipe sepse më e fortë se cdo vështirësi tek ta qëndron dashuria për të ardhmen dhe Shqipërinë!

Më poshtë statusi i plotë:

#8Dhjetor

‘E duam Shqipërinë si gjithë Evropa’, kumton dhe sot si thirrja më përbashkuese e shqiptarëve që duan integrimin!

Historia ka treguar se ëndrrat e të rinjve kanë një forcë të jashtëzakonshme që mund të ndryshojë fatet e një kombi!

Historia ka treguar se të rinjtë munden të vendosin mbi cdo gjë idealet dhe kauzat e tyre!

Historia do të tregojë se të rinjtë pavarësisht cdo gjëje do ta ruajnë tokën dhe gjuhën e bukur shqipe sepse më e fortë se cdo vështirësi tek ta qëndron dashuria për të ardhmen dhe Shqipërinë!

♥️🇦🇱♥️

 

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al