Klevi Pojana: Jeni ju MËSUES, që na bëni të gjithëve të besojmë tek vetja dhe të bëjmë të mundur një sfidë, që na është dukur më parë e pamundur!

Nënkryetari i LRI, njëkohësisht Anëtar i Kryesisë së LSI, Klevi Pojana ka reaguar me anë të një statusi në Facebook për ditën e 7-Marsit.”FALEMINDERIT që nga qënia juaj dhuroni dije, dashuri, përkushtim, durim, forcë dhe kurajo!”- shprehet Pojana.

Më poshtë statusi i plotë:

FALEMINDERIT që nga qënia juaj dhuroni dije, dashuri, përkushtim, durim, forcë dhe kurajo!

Jeni ju MËSUES, që na bëni të gjithëve të besojmë tek vetja dhe të bëjmë të mundur✔️ një sfidë, që na është dukur më parë e pa❌mundur!

FALEMINDERIT MËSUES 📚✒️✍️

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al