Klevi Pojana: Kundër tarifës së kalimit në Rrugën e Kombit/ Abuzive dhe e padrejtë

Nënkryetari i LRI-së, Klevi Pojana, me anë të një postimi në ‘Facebook’ e ka komentuar tarifën e kalimit në Rrugën e Kombit si abuzive dhe të padrejtë.

Më poshtë postimi i plotë:

Unë jam kundër 🚫 tarifës së kalimit në Rrugën e Kombit!

Abuzive dhe e padrejtë!

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al