Klevi Pojana: Me zemër siç kemi dhënë fjalën gjithmonë për të qenë pranë familjeve në nevojë pavarësisht çdo gjëje!

Nënkryetari i LRI,njëkohësisht anëtar i Kryesisë së LSI Klevi Pojana ka reaguar me anë të një postimi në Facebook për ditën ndërkombëtare të vullnetarizmit. Pojana tha se nuk është rasti për të bërë politikë por institucionet shtetërore duhet të jenë më pranë familjeve në nevojë.

Më poshtë reagimi i plotë:

Me zemër!

Siç kemi dhënë fjalën për të qenë pranë jush gjithmonë pavarësisht çdo gjëje.

Njerëz që u shkuam me duar plot e na kthyen me zemër plot.

U gjendem pranë tyre në këto ditë të vështira me ushqime e ndihma dhe na dhuruan shumë më shumë se aq, dashuri dhe mirënjohje.

Nuk dua të bëj në këtë rast politikë por institucionet shtetërore duhet të jenë më pranë familjeve në nevojë.

Zoti na ndihmoftë!

 

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al