Klevi Pojana: Në djepin e kulturës dhe bukurisë shqiptare, në Korçën e dijes!

Në një takim të zhvilluar me strukturat e LRI-së, në Korçë Nënkryetari i LRI-së, njëkohësisht Anëtar i Kryesisë së LSI-së, Klevi Pojana është shprehur se Sot të rinjtë korçarë treguan dhe një herë se besojnë tek forca e LRI dhe tek misioni i përbashkët për një të ardhme më të mirë dhe një Shqipëri europiane!

Më poshtë postimi i plotë i Pojanës:

Në djepin e kulturës dhe bukurisë shqiptare, në Korçën e dijes!

Sot të rinjtë Korçar treguan dhe një herë se besojnë tek forca e LRI dhe tek misioni ynë i përbashkët për një të ardhme më të mirë dhe një Shqipëri europiane!

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al