Klevi Pojana: Qeveria shpërfillëse ndaj punëtorëve të mbetur papunë në Berat

Nënkryetari i LSI, njëkohësisht anëtar i Kryesisë së LSI, Klevi Pojana ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se qeveria u tregua shpërfillëse ndaj protestës së punëtorëve të mbetur papunë në Berat

Më poshtë statusi i plotë:

Dje në Berat me qindra punëtor, shumica prej tyre, kryefamiljarë të mbetur pa punë, protestuan dhe kërkuan nga qeveria zgjidhje!

Qeveria u përgjigj si gjithmonë me heshtje dhe shpërfillje!

#TURP

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al