Klevi Pojana: Rinia duhet të jetë në ballë të frontit antikrim!

Nënkryetari i LRI,njëkohësisht Anëtar i Kryesisë së LSI, Klevi Pojana është shprehur me anë të një statusi në faqen e tij në Facebook se shqiptarët kanë nevojë për zhvillimin e vendit, ekonomisë, arsimit, shëndetësisë, rendit dhe drejtësi.

Më poshtë statusi plotë i Pojanës:

Sot në mbledhjen e Komitetit Drejtues Kombëtar të LRI.

Rinia duhet të jetë në ballë të frontit antikrim.
E ardhmja jonë nuk mund të diktohet nga bandat dhe oligarkët.
Kjo qeveri e dalë nga blerja e zgjedhjeve të 25 Qershorit ka rënë.
Shqiptarët kanë nevojë për zhvillimin e vendit, ekonomisë, arsimit, shëndetësisë, rendit dhe drejtësi.

Të bashkuar ja dalim!

Burimi:(integrimi.al/E.P)

 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al