Klevi Pojana:Korrupsioni është plaga që ka prodhuar më shumë padrejtësi në këto 27 vite. Të rinjtë duhet të jenë në ballë të ndryshimeve për ti dhënë fund pandëshkueshmërisë!

Nënkryetari i LRI, njëkohësisht anëtar i Kryesisë së LSI, Klevi Pojana ka reaguar me anë të një statusi në Facebook në ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit ku shprehet se korrupsioni është plaga që ka prodhuar më shumë dhimbje e padrejtësi në shoqërinë shqiptare në këto 27 vite! Papërgjegjshmëria dhe abuziviteti duhet të ndëshkohen sepse ato vrasin shpresën dhe të ardhmen!

Më poshtë statusi i plotë i Pojanës:

Korrupsioni është plaga që ka prodhuar më shumë dhimbje e padrejtësi në shoqërinë shqiptare në këto 27 vite!

Papërgjegjshmëria dhe abuziviteti duhet të ndëshkohen sepse ato vrasin shpresën dhe të ardhmen!

Unë i bashkohem këtij mesazhi! Korrupsioni dhe pandëshkueshmëria duhet të marrin fund dhe koha për të vepruar është tani!
Të rinjtë duhet të jenë në ballë të këtij ndryshimi!

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al