Krisa Lani: Sot fituam përsëri dhe çuditërisht në shi fitorja qenka më e bukur!

Anëtarja e LRI, Njësia 8 Krisa Lani, ka postuar në faqen e saj në Facebook, rezultatin e ndeshjes së Volleyball-it për kampionatin e nisur javën e shkuar ku fituese ishte LRI, Njësia 8.

Më poshtë statusi i plotë:

Sot fituam përsëri dhe çuditërisht në shi fitorja qenka më e bukur!

#LRI familja jonë e madhe!

#njësia8🌹❤️ përherë të parët #1

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al