Kryeministri përdor shëndetin e fëmijëve për ca ditë të qelbura pushtet më shumë

Kreu i Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili ka resguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se Kryeministri “babarryp” se babagjysh nuk është thotë se siguroi ca fisha që masin diabetin te fëmijët.Dhe ky është sevap që e bëka ky dhe jo shteti.

Më poshtë statusi i plotë:

Kryeministri përdor shëndetin e fëmijëve për ca ditë të qelbura pushtet më shumë.

Kryeministri “babarryp” se babagjysh nuk është thotë se siguroi ca fisha që masin diabetin te fëmijët.Dhe ky është sevap që e bëka ky dhe jo shteti.

Po e di ky “babarrypi” që mijëra fëmijëve me sëmundje onkologjike,me hemofili,me talasemi etj u mungojnë ilaçet pa të cilat jeta është e pamundur apo edhe jeta e tyre varet nga sevapi i këtij.Thënë më thjesht po deshi ky edhe mund të jetojnë po nuk deshi ky atëherë nuk do të jetojnë.

Turp i rëndë përdorimi i pacipë i shëndetit të fëmijëve për ca ditë të fëlliqurq pushtet më shumë.

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al