Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta pjesë e homazheve në nder të filozofit të shquar, estetit dhe Akademikut Prof. Dr. Alfred Uçi

Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta, mori pjesë në homazhet e zhvilluara në nderim të filozofit të shquar, estetit dhe Akademikut Prof. Dr. Alfred Uçi, i cili u nda nga jeta një ditë më parë në moshën 89-vjeçare.

Gjatë ceremonisë së zhvilluar në ambientet e Akademisë së Shkencave, z. Meta vendosi një kurorë me lule në nder të figurës së tij dhe shkroi një mesazh në librin e ngushëllimeve për akademikun e shquar, Alfred Uçi.

Burimi:( integrimi.al / E.S )

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al