Kur kafshët imitojnë njerëzit (Foto)

Shumica e kafshëve bëjnë një punë të mirë kur ju përmbahen roleve të tyre të pritura.
Por, edhe ato shpesh kanë një devijim nga sjellja e tyre , duke dashur të na tregojnë se “sa njerëz janë”.
Pra, nëse jeni kurioz për të parë se si mund të jenë me të vërtetë kafshët të zgjuara dhe njerëzore, hidhini një dy imazheve më poshtë.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al