Kursi zyrtar i këmbimit valutor për sot, sipas Bankës së Shqipërisë. Vlera e euros sot dhe sa ishte më 10 janar 2018. Grafiku i uljeve-ngritjeve gjatë vitit 2018 në vijim.

Image

Image