Shkon në 10 numri i të prekurve nga koronavirusi në Shqipëri.

“Janë testuar në ISHP 114 raste vetëm 10 janë pozitiv 2 që kanë qënë dje, janë 6 vetë kontakte të tyre dhe kemi edhe 2 raste të reja të panjohura me këta raste”, deklaroi për mediat Mira Rakacolli.