Në ditët e sotme është pothuajse aq e rrallë për të gjetur një kompjuter portativ me një prekje si celulari.

Por për shkak se ekranet me prekje janë kaq të bollshme, do të duhet të kërkoni përmes të gjitha llojeve për të gjetur përshtatshmërinë e duhur për ju.

Do të shihni laptopë standardë, si dhe Chromebooks, hibridet e tabletëve të laptopëve dhe pajisjet me tastierë të ndashëm.

Nëse ju jeni një artist dixhital ose thjesht si komoditeti i lëvizjes me një gisht, këtu janë laptopë të mëdhenj me prekje që duhet të konsiderohen në vitin 2019.

Pro dhe kundër një ekrani me prekje

Shumë prej këtyre laptopëve me prekje janë pajisje me 2 në 1, që do të thotë që ekranet e tyre të rrokullisjes ose tastierat shkëputen për t’i kthyer ato në një tabletë.

Ata zakonisht kanë dizajne më të zbehta, edhe pse këto modele hibride të hijshme shpesh kushtojnë shumë shtrenjtë se laptopët standardë.

Sidoqoftë, në laptopët standardë, ekranet me prekje janë më pak të lehta për t’u përdorur me tastierën.