Lefter Koka: “Garantimi i popullatës me dru zjarri duhet të jetë në vemendjen e Kryebashkiakëve”

Ministri i Mjedisit, Lefter Koka u ka dërguar një letër zyrtare 61 krerëve të bashkive në vend, për të sjellë në vëmendje të tyre disa nga prioritet kryesore per ekonominë pyjore si dhe detyrimet me të cilat ky ligj i ngarkon.
Ai shprehet se nga 1 janar 2017, bashkitë janë përgjegjëse të vetme për shitjen e lëndës drusore me qëllim ngrohjen e popullatës.
ZERO operatorë privatë në fondin Pyjor!
Garantimi i popullatës me dru zjarri, bazuar në kuadrin ligjor duhet të jetë në vemendjen e Kryebashkiakëve.
Nxis Kryetarët e 61 Bashkive në vend, të shohin si prioritet Pyjet, që menaxhojnë dhe administrojnë, si një aset të vyer ekonomik, me ndikim të drejtëpërdrejtë në nxitjen e punësimin, fuqizimin e ekonomisë lokale e zhvillimin e turizimit, me ndikim të drejtpërdrejtë për qytetarët që qeverisin.
Ju kërkoj të shpejtojnë në ngritjen e Ndërrmarjeve Publike për këtë qëllim pranë Bashkive.
 (Burimi:Integrimi.al/Xh.N)
Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al