• Tirana -1 °
 • Durres -1 °
 • Elbasan -1 °
 • Fier 5 °
 • Gjirokaster 10 °
 • Korce -5 °
 • Kruje -1 °
 • Kukes -12 °
 • Lezhe 3 °
 • Sarande 10 °
 • Shkoder 3 °
 • Vlore 6 °
 • Ulcinj 6 °
 • Pristine -2 °

 

Një tërmet me madhësi 4.3 në shkallën Rihter ka rënë në ishujt Dodecanese të mërkurën rreth orës 4:20 në një zonë detare pranë Karpathos, sipas Institutit Gjeodezik të Observatorit Kombëtar të Athinës. Thellësia fokale e dridhjes është e vendosur në 10 km dhe përqendrimi në 85 km në juglindje të Karpathos dhe 143 km në jug të Rodos.

 

foto galeri foto galeri