Lenovo Z5 Pro është një smartphone i cili, kohët e fundit, po diskutohet mjaftueshëm dhe jo vetëm për shkak se data e prezantimit (nesër, 1 nëntor) është duke u afruar. Pajisja Lenovo, në fakt, bie në rritjen e numrit të terminaleve që kërkojnë të propozojnë një alternativë ndaj nivel në mënyrë që të maksimizuar sipërfaqen e ekranit, duke përdorur një trup të pajisur me një mekanizëm rrëshqitës që fsheh kamerën kryesore kur përdorimi i saj nuk është e nevojshme .

Smartphone është kthyer në qendër të thashethemeve të reja disa orë larg nga prezantimi zyrtarë me përhapjen e disa fotografive të rrjedhura, të rëndësishme për shkak se ato lejojnë t’i japim një vështrim mekanizmit të ri të lartpërmendur. Smartphone portretizohet me ekranin aktiv në të cilin shfaqet logoja e sistemit ZUI të personalizuar.

Në pjesën e pasme të trupit është vërejtur prania e një modul kamere, edhe pse jo në mënyrë të përkryer i lexueshëm për shkak të reflektimit që pjesërisht e fsheh, lejon të supozojmë praninë e një moduli të dyfishtë. Pak më poshtë flash LED është i pranishëm, ndërkohë që nuk mund të shikojmë një sensor gjurmë gishtash, i cili mund të integrohet nën ekranin ose në një pjesë të skajeve anësore.

Fronti dominon nga ekrani i madh me korniza jashtëzakonisht të holla dhe, me sa duket, krejtësisht simetrik. Nuk ka lajme në frontin e karakteristikave teknike që duhet të jenë në të gjitha aspektet duke iu përmbajtur atyre të një game të lartë moderne. Për të gjetur të gjitha detajet mbi Lenovo Z5 Pro, prisni vetëm njoftimin që do të bëhet në orët e ardhshme.