Lëvizja Rinore për Integrim i bashkohet manifestimit kundër dhunimit ndaj femrave në Ditën Ndërkombëtare në Paris

15135735_1197346470344451_7011050918953383039_nLëvizja Rinore për Integrim është pjesë e takimit të Byrosë së të Rinjve Socialistë Europian, i cili mbahet nga data 25-27 Nëntor. Në këtë takim, ku do të diskutohet mbi politika rinore dhe rezoluta të ndryshme të propozuara nga vendet anëtare në YES (Young European Socialist), marrin pjesë të rinjë nga 30 vende Europiane. Nënkryetari i Lëvizjes Rinore për Integrim, Klevi Pojana mori pjesë në manifestimin që u zhvillua në Paris ditën e djeshme, në sheshin “Republika”, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare Kundër Dhunës ndaj Femrave.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al