Lëvizja Rinore për Integrim në njësinë 9 aktivitet në kuadër të “Ditës Ndërkombëtare të Tokës”

Në “Ditën Ndërkombëtare të Tokës” të rinjtë e LRI-së në njësinë 9,  zhvilluan një aktivitet sensibilizues duke ndërmarrë një nismë për pastrimin e zonës përreth dhe mbjelljen e disa pemërve. Ky aktivitet u organizua me mbështetjen e Kryetarit të LSI-së njësia 9, Klodjan Rrjepaj. Gjithashtu e pranishme në aktivitet ishte edhe Kryetarja e LRI-së, Floida Kërpaçi.
“Toka dhe ekosistemet e saj janë banesa jonë dhe është e nevojshme që me çdo mjet të promovojmë harmoninë me natyrën dhe Tokën”, janë shprehu të rinjtë e kësaj njësie.

 

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al