Liard Saliasi: Opozita nuk do ta lejojë këtë vend të rri në duart e gabuara dhe drejtimi këtij vendi të shkojë drejt humnerës

Kryetarja jonë i dha shpresë këtij vendi që narkomani i këtij shteti ta dijë që ka dhe një opozitë të fortë përballë tij. Opozita që nuk do ta lejoj këtë vend të rri në duart e gabuara dhe drejtimi këtij vendi të shkojë drejt humnerës. Tani është rradha jonë që ne ti tregojmë vendin këtij narkoshteti dhe ta rrëzojmë sa më parë që fati jonë të jetë në duart e duhura dhe jo të përballemi përditë me spaçatorët e drogës që ky kryeministër ka nxjerrë në terren.Të gjithë njerëzit duhet të hapin sytë e të përballen me realitetin e hidhur që po kalojmë duke i dhënë fund këtij shteti të krimit dhe ta kthejmë Shqipërinë tonë të dashur në 1 vend të bekuar ku droga dhe krimi mos të njihen me ne këtë vend.

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al