Regjisori, Kastriot Çipi, ka falënderuar nga studio e lajmeve të Syri.net, presidentin e Republikës Ilir Meta, për kthimin mbrapsht të Ligjit për teatrin.

Sipas Çipit, Meta tregoi se është një burrë shteti i vërtetë dhe i pahapur nga bandat dhe Sorosi.

‘Presidenti tregoi se është një burrë shteti, i pakapur nga Sorosi dhe nga mafia. Ai ka treguar se ku janë shkeljet e Kushtetutës’, tha Çipi.