LRI Durrës aktivitete me rastin e 13 Vjetorit të LSI

Ditën e sotme Lëvizja Socialiste për Integrim dhe Lëvizja Rinore për Integrim festojnë ditëlindjen e 13të.

Aktivitetet e shumta në të gjithë Shqipërinë kanë përfshirë strukturat e LSI dhe LRI përgjatë ditës, deri në këto orë.

Një prej tyre ka qenë edhe angazhimi i LRI Durrës, duke ngritur grupe pune nga LRI Durrës për të pastruar zonat më problematike të qytetit, dhe përreth tij, apo edhe për të dhuruar gjak për fëmijët me sëmundje gjaku.

Aktivitetet kanë vazhduar duke argëtuar edhe disa prej fëmijëve me lojra, apo edhe pak kohë me gjyshërit e gjyshet tona.

Në faqen e tij zyrtare në rrjetin social “Facebook” Kryetari I LRI Durrës Arbi Shtylla ka deklaruar se:

“13 vite kemi qënë forca që e ridimensionoj politikën dhe garantuam ndryshime të rëndësishme në rrugën e zhvillimt të vendit dhe integrimit në bashkimin europian!”

Burimi: (integrimi.al/G.P)

 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al