LRI Durrës starton kampionatin e minifutbollit nën moton “Sport dhe Shëndet”

Për një javë me radhë dhjetëra të rinj të LRI Durrës do të organizojnë minikampionatin e futbollit, protagonistët e të cilit do të jenë vetë anëtarët e forumit. Sfida do të hapet pasditen e 27 marsit , ku do të luajnë 4 skuadrat e para, dy prej skuadrave fituese do të vijojnë më tej garën e kualifikimit për në çerekfinale. Mes 16 skuadrave pjesëmarrëse në këtë garë, në 2 prill do të zhvillohet finalja, ku do të shpallet skuadra fituese e këtij kompeticioni sportiv. Sipas ideatorëve të këtij aktiviteti sportiv, qëllimi është gjithpërfshirja e të rinjve të këtij forumi si dhe përçimi i mesazhit për një jetë aktive të mbushur me sport, si një ndër format më të shëndetshme të të jetuarit larg jetës sedentare të uzurpuar nga rrjetet sociale.
 
Burimi:( integrimi.al / E.S ) 
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al