LRI mbledh komitetin drejtues kombëtar të saj

Lëvizja Rinore për Integrim mblodhi komitetin drejtues kombëtar të saj. Ku ata diskutuan mbi organizimin e strukturave të Lëvizjes Rinore për Integrim. Të rinjët e kësaj force politike treguan edhe njëherë ‪‎frymën‬ e dialogut konstruktiv, vendimarrjes në grup dhe ideve të përbashkëta.

Ata morëm vendime të rëndësishme në lidhje me organizimin e strukturave të ‪Lëvizjes Rinore për Integrim‬, mbi politikën që po ndjekin e mbi të gjitha i konfirmuan njeri-tjetrit dhe njëherë se anëtarët e Lëvizjes Rinore për Integrim në çdo cep të Shqipërisë qëndrojnë bashkë, më të fuqishëm se kurrë për të çuar përpara kauzën dhe objektivat  e tyre për një vend që ofron më shumë për brezin e ri, për të  rinjë që duan më shumë mundësi.

Lëvizja Rinore për Integrim tregoj edhe njëherë se e ka tradit ‪‎risinë‬ dhe jan  ata që bëjnë diferencen ky është frymëzimi që buron brënda tyre dhe që ato e përçojn tek çdo bashkëmoshatarë i tyre.

Burimi:(integrimionline/E C)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al