Luan Rama: OKB/ Shqipëria votoi kundër SHBA-së

Deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama me anë të një statusi në Twitter ka reaguar mbi votimin e kryer nga Shqipëria në mbledhjen e OKB-së. Sipas z. Rama Shqipëria ka votuar kundër SHBA-së, duke e cilësuar këtë veprim si mungesë koordinimi nga ana jonë.

Më poshtë keni statusin e plotë:

OKB – Shqipëria voton kundër SHBA ! Mungesë transparence, mungesë koordinimi, vendim i pa konsultuar me Kuvendin dhe Presidentin e Repiblikës!

Burimi: (integrimi.al/T.I)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al