Luan Rama: Raporti i CIA-s=Shqipëria e rilindjes së Edi Ramës

Zv.Kryetari i LSI, Luan Rama ka reaguar me anë të një postimi në Facebook për raportin e CIA-s për Shqipërisë. Ndër të tjera  shprehet se sipas raportit organizatat e narko-trafikut janë aktive dhe janë shtrirë në vendet e Evropës.

Më poshtë postimi i plotë:

RAPORTI I CIA-s PËR SHQIPËRINË – 2018.
= Korrupsioni problem kryesor për Shqipërinë.
= Shqipëria rrugë kalimi për për kokainën e Amerikës së Jugut dhe opiumin nga veriperëndimi i Azisë!
=Eshtë zgjeruar prodhimi i kanabisit.
Organizatat e narko-trafikut janë aktive dhe janë shtrirë në vendet e Evropës.
= Ka pastrim të lartë të parave, të lidhura me trafikimin e lëndëve narkotike, armëve, apo punë të tjetra të paligjshme të kryera nga zyrtarët dhe kriminelët.

Kjo është Shqipëria e rilindjes së Edi Ramës sipas CIA-s, të cilën edhe pse disa burokratë europianë që punojnë në Tiranë nuk e shohin, të vërtetat e saj të dhimbshme nuk mund t’i mbulojnë me heshtjen e tyre të blerë!

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al