Lulet janë një lloj dekorimi për shtëpitë apo edhe oborret tona, gjithashtu rëndësi të madhe kanë edhe perimet të cilat janë shumë të rëndësishme për shëndetin e njeriut.

Megjithatë jo shumë njerëz kanë durim apo kohë të kujdesen për këto bimë, njofton Klan Kosova.

Ekzistojnë disa bimë të cilave gjithçka që iu nevojitet  për tu rritur është një gotë ujë, bimë të tilla janë si hudhra, lakra kineze, qepët e gjelbra, karotat, tulipanët, kaktusi etj.

Më poshtë kemi përzgjedhur disa nga bimët që rriten vetëm me një gotë ujë dhe nuk kanë nevojë për ndonjë kujdesie tjetër: