Djaloshi që shikoni në video është heroi i nënës së tij… Teksa ishin duke shkelur vijat e bardha ata janë përplasur nga një makinë.

Pasi ka parë nëse nëna ishte mirë, djaloshi është kthyer me zemërim ndaj makinës dhe shoferit në të duke gjuajtur vazhdimisht me shkelma.

Djaloshi shihet duke qarë vazhdimisht dhe duke i bërtitur shoferit. Fatmirësisht asnjëri prej të dyve nuk është dëmtuar.

Reagimi preku zemrat e gjithë botës. Bëri një punë fantastike, kontrolloi nëse nëna ishte mirë më pas u drejtua te shoferi.