Nga Ylli Manjani

Faji i Fatmir Xhafës nuk ishte aq i madh sa përpjekjet për ta mbuluar skandalin e të vëllait!!

Sa më shumë gërmohet në këtë çështje aq më zbuluar dalin!

Tashmë Ai del me shokë të tjerë: Taulanti, Ardi (Veliu) dhe natyrisht Edvini. Këtë të fundit e futi mjeshtërisht në kllapën e tij…

Tani ranë si grup me turinj në halenë që ndërtuan vetë. E ndërtuan për të menderosur kundërshtarët, por ranë vetë brenda.

Me turinj…

Këta janë reformatorët e shekullit të ri!

Për fat nuk u desh shumë kohë për ti kuptuar se cfarë janë!

Tani është koha për të punuar për t’i larguar që aty, se e bënë gjithë vendin halé!

Halé dhe territor krimi shtetëror!