Ndonëse Archie nuk ka mbushur ende 1 vjeç, duket se Harry dhe Meghan Markle janë duke planifikuar të kenë një tjetër fëmijë shumë shpejt.

Burime të sigurta për ‘UsWeekly’ kanë treguar se dyshja është duke u përgatitur për të pasur një vëlla ose motër për Archie-n.

Ndonëse dëshira e çiftit për fëmijën e dytë është shumë e madh, ata nuk duan të ushtrojnë shumë presion mbi këtë situatë.

Momentalisht Meghan dhe Harry janë duke u përpjekur t’i japin vëmendjen dhe kujdesin maksimal fëmijës së tyre të parë, Archie, i cili rritet dita ditës edhe më shumë.