”Kryeministria e Krimit”; ”Këtu mblidhet Këshilli i kriminelëve shqiptarë”; ”Rama ik”; ”Mos voto sistemin, ti nuk je lopë që të mjelin”, ishin disa prej mesazheve meme të shfaqura në murin e Kryeministrisë për t’i lexuar të gjithë.

Me anë të një projektori, ashtu si dhe herë të tjera por me mesazhe të tjera, opozita ka dhënë mesazhet për qeverinë dhe ”kërcënimet” e Ramës që do të shkojë në zgjedhje pa opozitën.